DESIGUR... POATE CA...

Afis DESIGUR... POATE CA...
Titlu original: Definitely, Maybe
Titlu română: DESIGUR... POATE CA...
Premiera in Romania: 2008-04-25
Premiera internationala: 2008-04-25
Gen: Romantic/Comedie
Scenariu: Adam Brooks
Regie: Adam Brooks
Cu: Ryan Reynolds, Abigail Breslin,Isla Fisher, Derek Luke, Elizabeth Banks, Rachel Weisz
Distribuitor:

Sinopsis

Povestea lui Will (Ryan Reynolds) incepe in anul 1992, cand era un tanar ucenic intr-ale politicii care se muta din Wisconsin in New York pentru a se implica in campania prezidentiala.

Pentru Maya, Will reinvie un trecut vazut de un tanar idealist care invata dedesubturile politicii si este implicat in trei relatii sentimentale. Will ii ofera fiicei sale o versiune romantata a propriului trecut si schimba numele celor trei femei, lasandu-si fiica sa ghiceasca cu cine s-a casatorit in final.

Cine este mama ei? Colega de colegiu Emily (Banks), prietena si confidenta sa, apolitica April (Fischer), sau ambitioasa, independenta ziarista Summer (Weisz)?

Maya, punand una langa alta piesele acestui puzzle amoros, incepe sa inteleaga ca dragostea nu este chiar o bagatela, iar Will, ajutat de propria fiica, realizeaza ca niciodata nu e prea tarziu sa te intorci in si spre propria existenta sperand intr-un alt final.

Alte informatii

Reynolds s-a alaturat echipei regizorului Adam Brooks (Wimbledon, Bridget Jones: The Edge of Reason, French Kiss) care-i include pe Isla Fisher (Wedding Crashers, Hot Rod), DEREK LUKE ( Antwone Fisher, Friday Night Lights), ABIGAIL BRESLIN (Little Miss Sunshine, No Reservations), ELIZABETH BANKS (The 40-Year-Old Virgin, Invincible) si pe castigatoarea premiului Oscar, RACHEL WEISZ (The Constant Gardener, The Fountain), care s-au reunit pentru a va dezvalui un basm modern.

Alte filme