CUM SĂ-ȚI DRESEZI DRAGONUL 3

Afis CUM SĂ-ȚI DRESEZI DRAGONUL 3
Titlu original: HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD
Titlu română: CUM SĂ-ȚI DRESEZI DRAGONUL 3
Premiera in Romania: 2019-02-01
Premiera internationala: 2019-02-22
Gen: Animație 3D
Scenariu: Dean DeBlois
Regie: Dean DeBlois
Cu:
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

 

DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.

Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului – CUM SĂ-ȚI DRESEZI DRAGONUL 3!

 

Acum, șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul lor destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.

 

 

Alte informatii

Voci versiune subtitrată: Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Kit Harrington, Craig Ferguson, F. Murray Abraham.

Voci versiune română: Cristi Neacșu, Andreea Gaica, Lari Georgescu, Alexandra Radu, Ionuț Grama, Mihai Munteniță, Vlad Rădescu, Răzvan Popa, Gabi Bobeș

Alte filme